Felhasználási feltételek, Jogi Nyilatkozat - ÁSZF

Amennyiben rendelni szeretne a Trattoria al Forno online felületén, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a nevét és szállítási adatait, e-mail címét, telefonszámát, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a bármikor törölhető.

Jogi Nyilatkozat

A Trattoria al Forno kijelenti, hogy tiszteletben tartja vendégei, megrendelői bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az on-line rendeléssel kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok abból a célból kerülnek tárolásra, hogy a kérését teljesíteni tudjuk, valamint marketing, piackutatási, ill. az eladások nyomon követése céljából is, ill. azért, hogy éttermünk felvegye a kapcsolatot. A Trattoria al Forno a fenti célból az adatokat hozzáférhetővé teheti cégcsoportján belül, ill. ügynökei részére. Minden szükséges és indokolt lépést megteszünk annak érdekében, hogy személyes adatainak a kezelése biztonságosan és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történjék. Ön bármikor tiltakozhat a személyes adatai marketing célú kezelése, ill. használata ellen.

Az oldalon található információk szándékaink szerint a lehető legátfogóbb és legtényszerűbb módon kerültek feltüntetésre. Fenntartjuk viszont az árak, szállítási díjak értesítés nélküli változtatásának jogát.

Adattovábbítási nyilatkozat – Simple Pay fizetési mód választása esetén

 Kereskedő cégneve: Trattoria al Forno Kft.
Székhelye: 2112 Veresegyház, Bartók Béla u 3.
Fizetési Elfogadóhely webcíme: trattoriaalforno.hu
Kereskedő által továbbított adatok megnevezése: név, e-mail, cím

Tudomásul veszem, hogy a Trattoria al Forno Kft. (2112 Veresegyház, Bartók Béla u 3.) adatkezelő által a trattoriaalforno.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail, cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Kapcsolat

Kérjük, jelezze számunkra észrevételeit vagy küldje el kérdéseit, mert a véleménye és visszajelzései értékesek számunkra. A beérkező üzenetekre, levelekre amilyen gyorsan csak lehet, reagálunk.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36-28-38-4242
Mobil: +36-70-932-1000
E-mail: info@trattoriaalforno.hu