Trattoria Al Forno - Veresegyház, Fő út 67.

Felhasználási feltételek, Jogi Nyilatkozat

 

Amennyiben vásárolni szeretne a Trattoria al Forno webáruházban, úgy az első vásárlás alkalmával meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat is, így a nevét, számlázási és szállítási adatait, e-mail címét, telefonszámát, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a bármikor törölhető.

Jogi Nyilatkozat

A Trattoria al Forno kijelenti, hogy tiszteletben tartja vendégei, megrendelői bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az on-line rendeléssel kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

Adatvédelmi nyilatkozat

A személyes adatok abból a célból kerülnek tárolásra, hogy a kérését teljesíteni tudjuk, valamint marketing, piackutatási, ill. az eladások nyomon követése céljából is, ill. azért, hogy éttermünk felvegye a kapcsolatot. A Trattoria al Forno a fenti célból az adatokat hozzáférhetővé teheti cégcsoportján belül, ill. ügynökei részére. Minden szükséges és indokolt lépést megteszünk annak érdekében, hogy személyes adatainak a kezelése biztonságosan és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történjék. Ön bármikor tiltakozhat a személyes adatai marketing célú kezelése, ill. használata ellen.

Az oldalon található információk szándékaink szerint a lehető legátfogóbb és legtényszerűbb módon kerültek feltüntetésre. Fenntartjuk viszont az árak, szállítási díjak értesítés nélküli változtatásának jogát.

Kapcsolat

Kérjük, jelezze számunkra észrevételeit vagy küldje el kérdéseit, mert a véleménye és visszajelzései értékesek számunkra. A beérkező üzenetekre, levelekre amilyen gyorsan csak lehet, reagálunk.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36-28-38-4242
Mobil: +36-70-932-1000
E-mail: info@trattoriaalforno.hu


KezdőlapKezdőlap